Blog van Roseline

Business coaching: waarom ik ervoor kies.

We kiezen er voor om ons bedrijf, Consult Supply, naar een volgend niveau te brengen. Eigenlijk zeggen we dan dat we het anders gaan doen, want je bereikt geen verandering door hetzelfde te doen wat je al jaren doet. En het bedrijf verandert maar in de mate dat de zaakvoerders, meestal de eigenaars, verandering toelaten.

Met dit in mijn achterhoofd, wist ik dat ik hulp nodig had. Veranderen is namelijk niet mijn sterkste kant. Verandering betekent voor mij uit mijn comfortzone treden.

Het magische van één minuut

Ik ben aan zee met mijn vriend. Er staat een gure oostenwind en na enkele minuten wandelen, besluiten we toch maar om naar binnen te gaan. We kiezen een bistro en installeren ons in het stille gedeelte. We zetten ons, zoals oudere mensen doen, naast elkaar aan een tafeltje van vier zodat we de zee kunnen zien.

De man-vrouw (r)evolutie

De afgelopen twee weken werd ik enorm getriggerd door een video op Facebook met de speech van Oprah Winfrey die de Cecile B. de Mille Award ontvangt op de 75ste Golden Globe Awards. Het beloofde een zeer krachtige boodschap te zijn van een minstens even krachtig persoon. Het was een boodschap die je kippenvel zou geven. De reacties op sociale media bleven niet uit.

Geïnspireerd door K20

Tijdens de afgelopen kerstperiode bezochten we Düsseldorf. Na een wandeling vanuit het station naar de Königsallee, met zijn verschillende modehuizen en luxe-boetieks, liepen we verder naar de Altstadt.  We waren hier in eerste instantie om de kerstsfeer op te snuiven. Ik was benieuwd of we hier inderdaad meer zouden zien dan kraampjes met eten en drinken. Ik mag het beamen. Er was sfeer genoeg in de stad.

Hoe deze blog tot stand kwam

Roseline Supply (° 26 juli 1972) is zaakvoerder van Consult Supply bvba en moeder van Marie.

Sinds haar jeugd is Roseline gepassioneerd door architectuur en landschappen. Na een opendeurdag in Sint-Lucas te Gent en het zien van het winnend ontwerp van het vorige jaar, beslist ze resoluut om de studies aan te vatten van Industrieel Ingenieur Bouwkunde met optie Landmeten. Het moet realistisch blijven.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Roseline