Business coaching: waarom ik ervoor kies.

We kiezen er voor om ons bedrijf, Consult Supply, naar een volgend niveau te brengen. Eigenlijk zeggen we dan dat we het anders gaan doen, want je bereikt geen verandering door hetzelfde te doen wat je al jaren doet. En het bedrijf verandert maar in de mate dat de zaakvoerders, meestal de eigenaars, verandering toelaten.

Met dit in mijn achterhoofd, wist ik dat ik hulp nodig had. Veranderen is namelijk niet mijn sterkste kant. Verandering betekent voor mij uit mijn comfortzone treden.

Onze visie en missie kan ik met gemak uitleggen. We willen met Consult Supply onze omgeving mooier maken. De natuur en architectuur inspireren mij. Ik hou van schoonheid. Door oa. mee te helpen leegstaande panden of vervuilde gronden aan te pakken, realiseren we onze missie.

De vraag is nu, hoe ga je naar het volgend niveau (lees: een grotere impact maken)? Het is duidelijk dat je daarvoor strategie├źn nodig hebt en die heb ik op vandaag niet. Vandaar de keuze voor business coaching. Maar niet zomaar een business coaching!

Ik besef zeer goed dat het bereiken van mijn doelen voor meer dan de helft afhangt van mijn mindset. Als ik niet in mezelf geloof, zal geen enkele strategie baten.

Daarom richt de business coaching die ik de volgende 9 maanden ga volgen zich zowel op the inner game, the outer game als the higher game. Hierbij worden uw beperkende gedachten aangepakt (inner game) en de strategie├źn (outer game) worden afgestemd op wat jij hier op deze aarde komt doen (higher game). Pas als ze alle drie op eenzelfde lijn liggen, stroomt het.

wordt vervolgd.

 

Zakelijk

Reacties