Hoe deze blog tot stand kwam

Roseline Supply (° 26 juli 1972) is zaakvoerder van Consult Supply bvba en moeder van Marie.

Sinds haar jeugd is Roseline gepassioneerd door architectuur en landschappen. Na een opendeurdag in Sint-Lucas te Gent en het zien van het winnend ontwerp van het vorige jaar, beslist ze resoluut om de studies aan te vatten van Industrieel Ingenieur Bouwkunde met optie Landmeten. Het moet realistisch blijven.

Na haar opleiding (1990-1994)  wil ze aan de slag in de projectontwikkeling, maar dat lukt niet als vrouw wegens "te jong in een mannenwereld en nog moeten beginnen aan kinderen". Via een omweg, langs een studiebureau en een aannemer in wegeniswerken, kan ze 8 jaar later dan toch starten in de sector.

Als Marie geboren wordt in 2003, is Roseline net geen 31. De geboorte heeft een grote impact op haar. In die mannenwereld het vrouwelijke (mogen) toelaten, is in die tijd een hele uitdaging. Het is ook de periode waarin ze haar interesse in het spirituele toelaat en start met het volgen van allerhande workshops in dat thema.

In 2008 beslist ze om op zelfstandige basis te beginnen. De omschakeling van bediende naar het zelfstandig statuut, zorgt voor persoonlijke groei. Het durven neerzetten van een visie, het promoten van een andere aanpak gaat gepaard met twijfels en angsten in periodes waarin het ogenschijnlijk minder goed gaat.

In 2014 komt haar broer Wim mee in de zaak. Het partnerschap is een welgekomen geschenk. Naast zijn complementaire competenties, is Wim iemand om de dingen mee te delen, iemand die feedback geeft.

Het duurt tot 2017 om het idee van schrijven in de vorm te zetten. De artikels gaan over persoonlijke groei, het zakelijke en schoonheid in zijn ruimste vorm. Er waren al notitieboekjes vol geschreven met ideeën en bedenkingen, maar om die naar buiten te brengen, is moed nodig. Want je geeft jezelf voor een deel bloot als je vanuit je eigen ervaring schrijft.

Persoonlijk

Reacties