Mijn missie

De missie van Inspired by Life is bewustzijn creëren op persoonlijk vlak en binnen het businessgebeuren.

Ik ben er van overtuigd dat bewustzijn verruimen, leidt tot betere keuzes maken voor het groter geheel. Je staat stil bij wie je echt bent en waarom je hier bent. Van daaruit creëer je en zo is jouw leven of jouw business in lijn met wie jij bent.

Hey,

Welkom op deze blog.

Hij is bedoeld om te inspireren. Op welk domein?

Wel, ik zie het leven als een energetisch verhaal. Wij zijn spirituele wezens die hier zijn om te ervaren en te experimenteren.

Op die manier naar het leven kijken, heeft voor mij een voordeel. Je bent minder de speelbal van hetgeen je dagdagelijks overkomt. Je stopt met  slachtoffer te zijn van het verleden. Door bewust te kiezen voor een beter resultaat in de toekomst, maak je een kwantumsprong.

Want je kiest er voor om de beste versie te zijn van jezelf in elk gouden moment van het NU. Jouw omgeving zal dit zeker opmerken en zo inspireer jij anderen.

Deze blog draait dus om JOU. Als jij geïnspireerd raakt door wat gepost wordt, kan je stilstaan bij wat jou treft. Zo werkt dat ook voor mij, want ook wij worden door tal van mensen geïnspireerd.

Andere voordelen van bewust kiezen : vrijer in het leven staan, terugkeren naar je authenticiteit en ontdekken wat jouw unieke talenten zijn om ze in te zetten ten dienste van...

De inspiratie waait als de wind. Je hoeft ze maar op te pikken en er iets mee te doen! Het werkt als een olievlek.

Persoonlijk
Zakelijk